XI. Ples Kynologů – reportáž

dsc_0187Díky podpoře našich milých a štědrých sponzorů se nám po tříleté organizační pauze podařilo znovu uspořádat Ples Kynologů, který samozřejmě nebyl určený pouze pro ně! Big SmileByli jsme rádi, že jsme po několika letech viděli znovu přátele z dob minulých, ale že se k nám přidala i nová generace..Victory
Přidrželi jsme se v organizaci všeho tradičního, co se nám v minulých ročnících osvědčilo:
Takže jsme znovu pozvali Benny-Q Bend, který se v minulém roce rozrostl o nového člena a obměnil také část repertoáru, což mu velmi prospělo. Děkujeme Michale, Bohdane a Pavle za skvělou hudbu.
Díky Svaťce Liškové, která už třetím rokem chodí na lekce stepu do Taneční školy R+M Bartůňkových, jsme mohli pozvat k vystoupení celou její stepařskou skupinu a byl to opravdu nezapomenutelný zážitek a hostům se obě stepařská čísla moc líbila. No a protože na Kynologickém plesu nemůže chybět pes, tak  jsem Svaťku ještě přemluvila, aby ples zahájila svým „tancem“ s Keskou. Svaťka stihla ještě po té „honičce“ ještě popadla foťák a neúnavně zachycovala atmosféru plesu! Je prostě jedinečná a patří jí náš velký dík.
Velké poděkování patří i všem sponzorům, díky kterým jsme opět mohli připravit „malou“ i hlavní tombolu.
Velice si vás všech vážíme a doufáme, že nám i nadále zachováte vaši přízeň!
Děkujeme: Tabák Valmont s.r.o.,Maloobchodní síť Brněnka s.r.o.,EZA-služby s.r.o.,  Autobazar Auto-Trio s.r.o., Martin Svátek, Klub Filia, Manželé Liškovi, Manželé Homolovi, Manželé Muchovi, Iveta jedličková, Matyho Chálka, Restaurace a Klub Šelepka, MVDr. Barbora Křížová Zapletalová,  Orion Pharma Animal Health s.r.o., Platinum Natural s.r.o.
Hlavní cenou byl tentokrát vysavač, který je speciálně upravený na vysávání zvířecí srsti, vtipnou cenou byla krabice se 180 čerstvými vejci od doktorky Báry Křížové, kdo měl štěstí při slosování vstupenek, mohl si domů odnést i výborné paštičky od Matyho Chálky (pro ty, co štěstí neměli mám od Matyho vzkaz, že si je mohou koupit v prodejnách Sklizeno. ) No a samozřejmě opět nemohla chybět výborná vína od manželů Homolových a také dva výtečné dorty od našich kamarádek. Bylo toho mnohem víc…  Kdo tam byl, ten to ví a kdo ne, tak musí přijít příště! 🙂

Za obětavou pomoc při organizaci plesu děkuji Radaně, našim maminkám a vytrvalým „šatnářkám“ 🙂 a samozřejmě Dudynovi, na kterém spočívá největší část zařizování této akce.

A děkuji všem našim hostům za účast a doufám, že se dobře bavili. Girl

Fotogalerie 

[slideshow id=48]