Podzimní Robinsonáda 2019 – reportáž ze závodu

Sobota 14.9.2019 byla jako stvořená pro uspořádání našeho dalšího tradičního závodu s názvem Podzimní Robinsonáda,který je jednou z posledních Ostrovanských akcí letošního roku.
Tentokrát ale nebyla (netradičně) startovní listina zcela naplněná, ale myslím, že to nikomu nevadilo. 🙂 V každé velikostní kategorii závodilo cca 20 týmů, tratě stavěla paní rozhodčí Lenka Pánková, sluníčko svítilo,byl krásný den a lidé se povětšinou krásně usmívali!. 🙂 Prostě tak jak to má být. Ostrovanům se taky tradičně dařilo i nedařilo, ale na stupních vítězů rozhodně nechyběli!
Taky jsme se pobavili při některých ne zcela obvyklých situacích vedení psa po parkuru, kdy se z dua stalo trio! 🙂
A pro ty, kterým se dařilo nejvíc, jsme měli ceny od našich skvělých sponzorů: Maloobchodní síť Brněnka a.s., společnosti Canvit, distibutorům prémiového krmiva pro psy Barking Heads, a Vlaďky Homolové, která věnovala vítězům láhve plné dobrého moravského vína! 🙂
A jako vždy poděkování Ivanu Golkovi a protentokrát jeho druhé „pravé“ ruce Kris Hrazdilové, která zastoupila Ivu Momirovovou (tou dobou na dovolené! 🙂 ) A také našim babičkám, kuchaři z restaurace Farma, všem těm, co přispěli na náš Ostrovanský stůl, ochotným pomocníkům, Radance a Dudynovi za vše ostatní a na závěr i naší zuřivé fotoreportérce Svaťce Liškové, za zachycení atmosféry tohoto závodu!
Výsledky na KAČRinfo